Név: Emily Christina Taylor
Becenév: Emmie, Em, Millie, Cristi, Christin, Tina
Kor: 1 év
Pb: Mia Hays (még nem annyi idős, mint a képen)
Csoport: Gyerek
Lakhely: Tree Hill
Személyisége:Még nem teljesen alakult ki a személyisége, de minden bizonnyal tündéri, odaadó, kedves és szorgalmas kislány lesz, akinek soha be nem áll a szája!
Egyéb tudnivaló: Édesanyja: Elizabeth Norah Gilbert, édesapja: Jack Tristian Taylor.
Norah fél éve halt meg egy autóbalesetben, mint ugyanúgy a szülei. Egyedül a pici Emilyt sikerült megmenteni, aki a Gilbert család legfiatalabb lányához, Carlyhoz került, mivel a 21 évesen elhunyt Elizabeth ezt kérte utoljára.
Jack rendszeresen látogatja, és szereti Emilyt, ahogyan az anyját is szerette. Emily nagyon gyorsan tanul! Sok foga is előbújt már, valamint több szót is ki tud mondani, sőt! Még van olyan is, hogy egy komplett mondatot összeállít, ilyen picikén. Járni még nem tud. Általában Carly vagy Jack viszi, vagy éppen a babakocsit ékesíti.
Ez minden lényeges!
A többiről pm-ben beszélünk!
Kapcsolat: Szinte mondhatni, hogy azt hiszi, hogy az anyukája vagyok. Nagyon szeretjük egymást, és attól függetlenül, hogy én még iskolás vagyok, minden időmet rá szánom.
Valamint, azt hiszem (bár tudom, hogy butaság), de kezdek beleesni az apjába is, és a kis jelekből úgy tűnik, hogy ez a dolog viszonzásra talál.
Több infót találtok meg az Előtörténetemben, amit, majd ha regisztrálsz, meg tudsz nézni!
Valamint, pm-ben is elérsz!
Várlak picikém.